مهندسی آب دانشگاه محقق اردبیلی

مهندسی آب دانشگاه محقق اردبیلی

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

امکانات

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 20
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 169
بازدید کل : 45748
تعداد مطالب : 175
تعداد نظرات : 316
تعداد آنلاین : 2

تماس با ما


تفاوت آب جوشیده شده در کتری با آب جوشیده شده در ماکروویو

هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق‌های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می‌گیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.

برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد، دو گیاه کاملاً مشابه که یکی از آنها توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب شده بودند، مورد مقایسه قرار گرفتند.

این فکر جالب به ذهن یک دختربچه رسیده بود و خودش نیز آن را اجرا کرد. وی مقدار معینی آب را در مایکروویو جوشاند و پس از سرد شدن به یکی از گیاهان داد و همان مقدار آب را در کتری و روی اجاق گاز جوشاند و پس از سرد شدن به گیاه دیگر داد و این کار را به مدت 9 روز ادامه داد.

نتیجه این آزمایش (طبق تصاویر) پس از روز نهم نشان دهنده این بود که گلدانی که توسط آب جوشانده شده به روش سنتی سیراب شده بود (گلدان سمت راست) مانند روز اول کاملاً سالم و شاداب بود ولی گلدانی که توسط آب جوشانده شده در مایکروویو سیراب شده بود رفته رفته پژمرده و نهایتاً در روز نهم کاملاً خشک شد.

اما مایکروویو چگونه عمل می‌کند؟
مایکروویو (میکروویو) که به اشتباه ماکروویو خوانده می‌شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکرو MICRO (به معنی کوچک) و ویو WAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا است. فرکانس چنین امواجی، بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می‌تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتاً بالا است و از درون ابر و غبار عبور می‌کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد امواج، کوتاه تر می‌شود.

به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می‌گیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.
امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن می‌شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب به هم خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن ماده می‌شود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که قطبی هستند (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت شروع به جابه جایی در محل خود می‌کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته باشد سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می‌گیرد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نويسنده: poya.fk تاريخ: چهار شنبه 8 آذر 1391برچسب:آب,ماکروویو,اب کتری,تفاوت آب جوشیده شده در کتری با آب جوشیده شده در ماکروویو, موضوع: <-water-> لينک به اين مطلب

درباره سایت

..............uma.ac@post.com............. برای بهتر نمایش دادن سایت از firefox استفاده کنید آدرس جدید سایت: ...................water91.tk..................

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

عناوين آخرين مطالب ارسالي
:: دانلود کتاب های مهندسی آب به زبان انگلیسی
:: برنامه های جدید در دانشگاه به گفته ی ریاست محترم
:: دکـتر گــودرز صـادقی ریاست دانشــگاه محقّـق اردبیــلی
:: ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران
:: تاریخ ایران
:: دانلـــود نسخه فارسی مقاومـــت مصــالح جانـســون + حـــل المــسائل
:: استــاد خســته نبـــاشــــید !!!
:: فوری . . . . . فوری
:: عکس های جالب از زیر میکروسکوپ
:: دانلود برنامه هفت ترمه دوره کارشناسی-آب
:: سد كارون۳
:: دلم یک فنجان چای داغ می خواهد
:: HAPPY NEW YEAR
:: خانه موسیقی
:: تصاویر/ نقاشی‌های باور نکردنی با مداد رنگی!
:: تفاوت مغز زنان و مردان
:: . . . خبر در حد لالیگا . . .
:: ســـرّی . . . . secret
:: برنامه ماشین حساب پیشرفته با ویژوال بیسیک
:: نمایش گرافیکی میزان گرایش به موبایل و اینترنت در ۲۰۱۲
:: خودروی بدون راننده گوگل، در هر ثانیه، ۷۵۰ مگابایت اطلاعات جمع می‌کند!
:: آيفون شفاف
:: دنیای حافظه های فلش مدرن
:: . . . . روزت مبـــارک همکلاســـی . . . .
:: آیا میدانستید که
:: صحبت خدا با
:: طنز
:: اساتيد دانشکده فناوری کشاورزی و منابع طبيعی
:: نرم افزارها و نقشه های هوا و اقلیم شناسي
:: اوج مهندسی در "سدسازی"
:: یـا حـســیـن . . . .
:: خلاقیت در ریش و سبیل
:: به این تصاویر زیاد خیره نشین...
:: ----
:: مثلث____ بافت____ خاک
:: در facebook با ما باشید
:: ساخت یک ابر خازن سیلیکونی و هفته ها تامین انرژی دستگاه ها با هر بار شارژ
:: How To Use A Hydrometer in Winemaking
:: آدرس جدید سایت :
:: و امّا خبـــــر . . .
:: بزرگترین سازه های ساخت دست بشر/ عکس
:: موضوعات مناسب پروژه و پایان نامه
:: خبری خوش در راه است . . . .
:: . . . عید قربان مبارک . . .
:: (o:
:: Water Jobs in Australia
:: تصاویر پر خرج ترین سازه های دنیا
:: سایتی برای اندازه گیری سرعت آپلود و دانلود
:: پنجاه ترفند اندروید
:: دانلود کتاب استاتیک مریام + حل المسائل

 

© All Rights Reserved to uma.ac.lxb.ir | طراح سایت: poya.fk